4400 Nyiregyháza, Kert út 20. V/24
Mobil: 0630/968-9368 ~ 0630/340-4314 ~ 0630/746-2869
E-mail: illesballagas@gmail.com
Webcím: illesballagas.hu


Bejelentkezve

Megrendelő lap

Kitöltési útmutató
×

Kitöltési útmutató


1. Kezdje el beírni az iskola nevét. A felajánlott listából válassza ki a sajátját, ellenőrizze annak helyességét, ha kell, javítsa. Amennyiben nem találja iskoláját, töltse ki helyesen az adatmezőket az iskolára vonatkozóan.

2. Töltse ki a saját adatait, telefonszámát és e-mail címét.

3. A kiválasztott termék zónájában az osztály felirat elé írja be a ballagó osztály osztályjelzését (pl.: 12b), ezután a zónába tartozó termék darabszámát. Folytassa a kezdés és végzés éve kitöltésével, a kezdés éve nem kötelező, ha azt nem kívánja feltüntetni a terméken. Ha a termék paraméterei (formája, típusa, kialakítása) nem változnak, abban az esetben további mezőket nem kell kitölteni. Amennyiben a képen látható termékre bármilyen változtatást szeretne tenni, úgy a felajánlásokat a választ gomb segítségével töltse ki. Segítséget nyújt a termék leírás, amit a termék oldalon talál meg.
Egyéb kérés mezőben lehetősége van az aktuális zónában 200 karakterben leírni egyéni kérését.

További termékeket a következő zónába rendelhet hozzá ugyan ezzel a módszerrel a zöld plusz ikonra kattintva.
Amennyiben háromnál több terméket kíván rendelni, úgy egy következő megrendelő lapon teheti meg.

Gazdasági zónában a 4. zóna adatait az Illés Ballagás tölti ki, amit Ön a visszaigazolásban kap meg. A visszaigazoló lapon az Illés Ballagás változtatást tehet, ezért a visszaigazolást kérjük tüzetesen tekintse át.
Kérem, válassza ki, hogy hol találkozott velünk, mivel ez jelentősen hozzájárul a marketing csapatunk hatékonyságához.

Amennyiben képes információt szeretne közölni velünk, úgy biztosítunk 3 képfeltöltési lehetőséget. Engedélyezett fájltípusok: JPG, PNG formátum. Kérjük, ügyeljen a dátumok pontos megadására, mivel ez lehetővé teszi számunkra a hatékony időgazdálkodást. További információkat szívesen nyújtunk telefonon vagy e-mailben.


Megrendelő iskola adatai:


Megrendelő ISKOLA neve: