Illesballagas
Rólunk

Még 1979-ben készült el az első, saját tervezésű ballagási tarisznya, mely a mai napig is megtalálható kínálatunkban.
A ballagás ezen elmaradhatatlan kellékét az első években még hobbiként készítetem, mégpedig filcből (rába nemezből), ún. szűrrátétes techhikával.

Az évek múltával újabb és újabb ötletek valósultak meg és bővítették kínálatomat. Így a hobbiból másodállás, majd főállásos családi vállalkozás lett, ami ma is ebben a formában működik.
Termékeink elsősorban gépi hímzéssel készülnek, de szép számmal kínálunk filmnyomott, és egyéb technológiával készülő tarisznyákat, szalagokat is. Az igényeknek megfelelően vállalunk egyedi, kis-, és nagyszériás hímzést is.

Termékeink az elmúlt időszakban kibővül még nyakkendőkkel, sálakkal, melyek szintén hímzéssel van díszítve. Vállalunk és mostár szép számmal készítünk egyen pólókat filmnyomott és hímzett kivitelben.

A hagyományos kialakítású ballagási tarisznyák és avatószalagok mellett specialitásunk az iskolai emblémával hímzett, vagy festett, egyedi tervezésű ballagási tarisznya, avatószalag, maturandus-szalag, valétaszalag, nyakkendő, sál, gallér, és más ruha-kiegészítők is - lásd a bal oldali menüt a részletekért.

Célkitűzésünk a megrendelőink elképzeléseinek és igényeinek tökéletes megvalósítása, s ennek érdekében valamennyi partnerünket, partneriskolánkat, megrendelőnket személyesen keressük fel, mert ekkor minden részletre kiterjedően egyeztethetjük az elképzeléseiket és a lehetőségeket. Termékeink minőségét a mögöttünk álló több évtizedes, hiteles működésünk, valamint a rendelkezésünkre álló csúcsminőségű eszközeink is garantálják. Termékeink megtalálhatóak az ország minden szegletében, ahogyan határainkon túli Magyar település iskolájában is.

Keressen minket bátran az elérhetőségeinken, és mi rövid időn belül megkeressük önöket, egyeztetjük az elképzelésüket és mi megvalósítjuk azt egy kölcsönösen előnyös, hosszú távú együttműködés reményében!