Tarisznya múzeum


Örömmel szeretnénk bemutatni Önnek a Ballagási Tarisznya Múzeum legújabb kezdeményezését, melynek célja a régi darabok gyűjtése és megőrzése. Ha Önnek is van hasonló tarisznyája, és szeretné, hogy az örökre része legyen ennek a különleges gyűjteménynek, küldje el nekünk, és gondosan őrizzük, mint közkincset.

Minden egyes tarisznya egy különleges történetet hordoz magában, és mi nagy becsben tartjuk ezeket az emlékeket. Ennek megfelelően, a korától függően, akár anyagi megbecsülést is kínálunk a tarisznya tulajdonosának.

Különösen érdekelnek az olyan ballagási tarisznyák, melyek az 1800-as években vagy azok környékén készültek. Nemzetközi keresésünk részeként várjuk azokat a tarisznyákat, melyek az 1870-es évek előttiek, és mindazokat, melyek az 1800-as évek végén vagy az 1900-as évek elején készültek.

Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha Önnek vagy ismerősének olyan ballagási tarisznyája van, amely megfelel az említett kritériumoknak. Minden segítséget és együttműködést nagyra értékelünk, és köszönettel fogadjuk minden adományt és támogatást.Ajánlatukat várjuk elérhetőségeink egyikén.
Illés István: +3630/968-9368
Illés Gyöngyi: +3630/340-4314
E-mail:illesballagas@gmail.com